Ime G-team izhaja iz dveh sklopov G ( kot družinski priimek GLINIK) in TEAM ( kot ekipa). Saj v podjetju delujeva vsaj dva družinska člana, prav tako  je tega deležna ekipa brez katere seveda ime nebi predstavljalo svojega namena. Na področju tapetništva imamo skupaj 19let delovnih izkušenj ter delujemo 1 aktivno leto. V letu delovanja smo dobili mnoge priložnosti, pohvale, kritike,… Delujemo na področjih AVTOMOBILIZMA, NAUTIKE, HIŠNE OPREME (sedežne garniture, pisarniške stole, kuhinjske stole, postelje,…)  NE LE OBNOVE AMPAK TUDI PREDELAVE NOTRANJOSTI  NA VSE MOŽNE NAČINE. Naš obseg delovanja  želimo razširiti nad celotno Evropo.

Vsaka stranka je za nas edinstvena prav tako kot njen izdelek, zato vsaki stranki priporočamo najboljšo ceno in kvaliteto na podlagi njihovih zahtev. Vsaki stranki omogočamo, da je izvedba UNIKAT kar pomeni da enake kombinacija nebo vgrajena v drugo vozilo.

 

Ekipa

Podjetje G-team predstavlja ekipa mladih ljudi kateri so zagnani, inovativni, in delujejo na vseh aktivnih področjih tapetništva. Kar pomeni da ima vsak posameznik znanje na področjih demontaže, krojenja, modeliranja, šivanja in montaže. Seveda pa zaradi kvalitete in produktivnosti dela deluje vsak na maksimalno dveh področjih.